Specialistii identifica semnaturile spectroscopice individuale ale fiecarui microb, utilizand un atasament sprectroscopic. Apoi se roteste incet un bloc de cuart pentru a directiona o singura modulatie catre microorganismul pe care il examina. Aceasta modulatie a undei a fost aleasa pentru ca rezona cu frecventa semnaturii spectroscopice, bazandu-se pe faptul ca fiecare molecula oscileaza cu propria sa frecventa unica.

Atomii care formeaza o molecula sunt tinuti impreuna in configuratia moleculara respectiva cu o legatura energetica covalenta care atat emite cat si absoarbe propria sa frecventa specifica. Nu exista doua specii de molecule care sa aiba aceeasi oscilatii sau aceeasi semnatura energetica.

Rezonanta amplifica undele la fel cum doua valuri isi intensifica forta cand se unesc impreuna.

Rezultatul utilizarii unei frecvente de rezonanta este ca microorganismele care sunt invizibile in lumina alba devin brusc vizibile intr-o lumina stralucitoare cand sunt expuse la frecventa culorii care rezoneaza cu frecventa electromagnetica proprie care este unica.

Astef s-au putut vedea organisme invizibile cu ochiul liber, active, cum actioneaza si invadeaza culturile de tesuturi. Aceasta descoperire a permis observarea organismelor pe care nimeni nu le mai putea vedea cu microscoape obisnuite.

Dna doctor cercetator Silvia Livingston din San Diego a studiat aceasta teorie si multe articole o identifica pe ea ca fiind cea care a identificat modulatiile care cauzeaza cancerul la om, incepand cu documentatia de cercetare pe care a inceput sa o publice din 1948. Se pare ca si alti cercetatori au cercetat virusul care cauzeaza cancerul inca din anul 1920 si s-au facut peste 20.000 incercari si teste pe celule canceroase.

Intr-un final a reusit cand a iradiat virusul de cancer, l-a trecut printr-un filtru de portelan ultra fin pentru captat celule si apoi l-a injectat in cobai de laborator. Nefiind convinsi ca acest virus cauzeaza cancerul, a creat apoi 400 tumori succesiv, din aceeasi cultura. Ei au documentat totul cu filme, poze si inregistrari meticuloase.

Acesti cercetatori si multi altii care au urmat nu si-au asumat nici un fel de credit pentru monumentalele lor descoperiri. In special Dr. Raymond a preferat sa se dedice cercetarii decat sa obtina faima si glorie. Nu este de mirare ca pana in ziua de azi atat de putini sunt cei care nu au auzit despre aceastea.

A folosit acelasi principiu care facea vizibile microorganismele, pentru a le distruge: rezonanta. Crescand intensitatea frecventei care rezona natural cu acesti microbi, Dr. Raymond le-a crescut oscilatiile pana cand au inceput sa vibreze si s-au dezintegrat din cauza stresului structural. Aceasta frecventa a fost denumita "rata de oscilatie mortala" si nu afecta sub nici o forma vreun tesut invecinat.

Film: Soarece infectat cu celule de cancer (virus) provenit din tumoare umana, operat si apoi tratat cu unde:CD-urile cu semnale de moduloterapie contin exact frecventele ce fac sa vibreze moleculele microorganismelor vinovate pentru afectiunile specifice (rata de oscilatie mortala), acestea dezintegrandu-se.

Fiecare CD in parte contine modulatia specifica exact moleculelor ce trebuie distruse fara sa afecteze in vreun fel tesuturile invecinate. Tot ceea ce aveti nevoie pentru a genera aceste modulatii (de fapt sunete) este un sistem audio de calitate si un CD player.

Film: Efectul moduloterapiei asupra microorganismelor. Acestea sunt pur si simplu distruse.


 
Creat de Ciprian Cernat
copyright © Moduloterapie.ro