Film: Soarece infectat cu Cryptocides Primordiales (virusul de cancer) provenit din tumoare umana, operat si apoi tratat cu Moduloterapie:

Explicatie: Dr. Raymond a iradiat virusul de cancer, l-a trecut printr-un filtru de portelan ultra fin pentru captat celule si apoi l-a injectat in cobai de laborator. Crescand intensitatea frecventei care rezona natural cu virusul cancerului, Cryptocides Primordiales, Dr. Raymond le-a crescut oscilatiile pana cand au inceput sa vibreze si s-au dezintegrat din cauza stresului structural. Aceasta frecventa a fost denumita "rata de oscilatie mortala" si nu afecteaza sub nici o forma vreun tesut invecinat.


 


Film: Efectul moduloterapiei asupra moleculelor diverselor microorganisme. Acestea sunt distruse.

Explicatie: A fost utilizata modulatia specifica fiecarei molecule, diferita de la o molecula la alta. Acelasi principiu se aplica si la moleculele virusilor, bacteriilor sau a virusului de cancer, Cryptocides Primordiales.


 

The San Diego Union: in imagine: virusul de cancer
(vezi si primul film din pagina)

 


Evening Tribune: Boli grave vindecate de unde cf. cercetatorilor

 
 


Cryptocides Primordiales (virusul de cancer) - expus la Moduloterapie - Eviscerare, intreruperea transportului membranos si dezintegrare.


 
Creat de Ciprian Cernat
copyright © Moduloterapie.ro