Dr. Raymond a fost un  stralucit om de stiinta nascut in 1888 si mort in 1971. Dupa ce a studiat la John Hopkins, Raymond a dezvoltat tehnologii utilizate in prezent in optica, electronica, radiochimie, biochimie, balistica, aviatie. Putem afirma ca a dezvoltat singur medicina modulatorie (Moduloterapia™).

El a primit 14 importante premii şi onoruri şi i-a fost acordat un doctorat onorific de Universitatea din Heidelberg pentru munca sa. În timpul celor 66 ani pe care i-a petrecut cu proiectarea şi construirea de instrumente medicale, el a lucrat pentru Zeiss Optics, Guvernul SUA, şi pentru mai mult beneficiari privati. Cel mai notabil a fost milionarul Timkin Henry, din faimoasa familie Timkin.

Pentru că s-a auto-educat în atat de multe domenii diferite, el a cautat în mod intuitiv răspunsurile sale, în domenii ştiinţifice ce depaseau realitatea stiintifica a zilei. era expert in atat de multe domenii incat avea la dispozitie cunostintele unei intregi echipe de specialisti si tehnicieni dintr-un numar variat de domenii stiintifice. Deci, ori de câte ori a fost nevoie de noua tehnologie pentru a efectua o activitate nouă, pur şi simplu a inventat-o şi apoi a construit-o singur.


Inventiile Dr. Raymond includ un microscop heterodinamic cu ultraviolete, un microdisector, si un micromanipulator.

Pana in 1920, Dr. Raymond termina de construit primul microscop din lume pentru virusi. Pana in 1933 a perfectat tehnologia si a construit un microscop universal cu peste 60.000 componente, capabil sa mareasca obiectele de peste 60.000 ori dimensiunea normala.

Cu acest incredibil microscop s-au putut vedea pentru prima oara virusi vii si pana recent, microscopul universal era singura masina capabila sa vada virusii vii.Microscoapele moderne distrug instantaneu orice este expus lor, vazand doar ramasitele mumificate ale acestora.

Microscopul universal putea in schimb vedea miscarea si activitatea virusilor vii in timp ce se transformau in functie de conditii modificate de mediu, se replicau rapid in raspuns la carcinogeni si cum transformau celule normale in celule tumorale.

 

Dar cu a putur Dr. Raymond sa realizeze aceasta intr-o vreme cand electronica si medicina abia incepeau sa evolueze? Iata cateva detalii tehnice pentru cei sceptici.


Multi oameni de stiinta si doctori au confirmat deoscoperirea virusului de cancer si natura sa pleomorfica folosind tehnici darkfield, microscopul Naessens si experimente de laborator. Dr. Raymond a lucrat impreuna cu oameni de stiinta si doctori de top care au completat si comfirmat opera sa. Printre acestia se numara E.C. Rosenow, Sr. (sef al sectiei de bacteriologie de mut timp la Mayo Clinic); Arthur Kendall (Director, Northwestern Medical School); Dr. George Dock (savant de renume international); Alvin Foord (patologist faimos); Rufus Klein-Schmidt (presedinte al USC); R.T. Hamer (Sanatoriul Paradise Valley); Dr. Milbank Johnson (director la Southern California AMA); Whalen Morrison (Chirurg sef la Santa Fe Railway); George Fischer (Childrens Hospital, N.Y.); Edward Kopps (Metabolic Clinic, La Jolla); Karl Meyer (Hooper Foundation, S.F.); M. Zite (Chicago University); si multi altii.

 


 
Creat de Ciprian Cernat
copyright © Moduloterapie.ro