ACNEE - CD Moduloterapie

... frecventele sonore pentru a trata si vindeca acnee.

Adauga ACNEE - CD Moduloterapie in cos

acneeAcneea (cosurile) fie ca apare pe fata (frunte, obraji, barbie, nas) sau pe piept, umeri si spate reprezinta o afectiune foarte persistenta.
Tratamentul conventional este de regula de lunga durata si de cele mai multe ori ineficient ori efectele nu se mentin in timp.
Leziunile acneice sunt mici umflaturi numite papule si pustule, comedoane (puncte albe si negre), noduli, chisturi care de regula sunt urmate si de cicatrice.

Moduloterapia® pentru acnee, in schimb, actioneaza eliminand cauza cosurilor astfel incat cosurile nu mai apar si acneea nu mai recidiveaza. Vindecarea este definitiva si de durata deoarece Moduloterapia® elimina bacteriile si microorganismele specifice care cauzeaza acnee.

Instructiuni pentru tratament acnee in 3 pasi:

Moleculele ce produc afectiuni in organism au propria frecventa de distrugere precum sticla se sparge la propria frecventa sonora de distrugere.
Cercetatorii nostri inregistraza pe CD/DVD frecventele necesare pentru a trata acnee;
Utilizati ACNEE - CD Moduloterapie o data sau de doua ori pe zi in orice CD player sau DVD player. Frecventele sonore din 'ACNEE - CD Moduloterapie' actioneaza foarte exact si exclusiv pe moleculele pentru care a fost proiectat. Orice alta molecula din organism are alta frecventa de distrugere si ramane neafectata.


ACNEE - CD Moduloterapie are urmatoarele avantaje:

Contine tehnologie de ultima generatie bazata pe studii si cercetari minutioase si precise;
ACNEE - CD Moduloterapie actioneaza selectiv, adica exclusiv pe moleculele pentru care au fost generate frecventele;
Nu exista efecte negative pentru ca nu sunt introduse in organism chimicale sau substante straine;
Veti folosi remediul oricat fara sa platiti nimic in plus deoarece puteti utiliza ACNEE - CD Moduloterapie de oricate ori doriti, fara sa cumparati mereu tratamentele ca la remediile clasice;

Film: Efectul moduloterapiei in numai 15 minute:

Comanda dumneavoastra:

Adauga ACNEE - CD Moduloterapie in cos


 
Creat de Ciprian Cernat
copyright © Moduloterapie.ro