BLASTOCYSTIS HOMINIS - CD Moduloterapie

... frecventele sonore pentru a trata si vindeca blastocystis hominis.

Adauga BLASTOCYSTIS HOMINIS - CD Moduloterapie in cos

Blastocystis hominis este un parazit polimorf al colonului, cu caractere de fung si de protozoar. Forma obisnuita in care se intalneste parazitul in examenele coproparazitologice este de chist cu dimensiuni foarte variate (intre 2-15 sau chiar 20 microni), de forma rotunda. Prezinta central o zona mare, clara, cu contur sinuos, care delimiteaza marginal o zona subtire, neregulata. In aceasta zona se gasesc una sau mai multe formatiuni cromatice, ca niste nuclei. Blastocystis hominis este frecvent intalnit, iar rolul sau patogen este neprecizat. Se pare ca poate determina manifestari alergice digestive. Se intalnesc mai frecvent si in numar mare in scaunele mucoase.

Instructiuni pentru tratament blastocystis hominis in 3 pasi:

Moleculele ce produc afectiuni in organism au propria frecventa de distrugere precum sticla se sparge la propria frecventa sonora de distrugere.
Cercetatorii nostri inregistraza pe CD/DVD frecventele necesare pentru a trata blastocystis hominis;
Utilizati BLASTOCYSTIS HOMINIS - CD Moduloterapie o data sau de doua ori pe zi in orice CD player sau DVD player. Frecventele sonore din 'BLASTOCYSTIS HOMINIS - CD Moduloterapie' actioneaza foarte exact si exclusiv pe moleculele pentru care a fost proiectat. Orice alta molecula din organism are alta frecventa de distrugere si ramane neafectata.


BLASTOCYSTIS HOMINIS - CD Moduloterapie are urmatoarele avantaje:

Contine tehnologie de ultima generatie bazata pe studii si cercetari minutioase si precise;
BLASTOCYSTIS HOMINIS - CD Moduloterapie actioneaza selectiv, adica exclusiv pe moleculele pentru care au fost generate frecventele;
Nu exista efecte negative pentru ca nu sunt introduse in organism chimicale sau substante straine;
Veti folosi remediul oricat fara sa platiti nimic in plus deoarece puteti utiliza BLASTOCYSTIS HOMINIS - CD Moduloterapie de oricate ori doriti, fara sa cumparati mereu tratamentele ca la remediile clasice;

Film: Efectul moduloterapiei in numai 15 minute:

Comanda dumneavoastra:

Adauga BLASTOCYSTIS HOMINIS - CD Moduloterapie in cos


 
Creat de Ciprian Cernat
copyright © Moduloterapie.ro