BLUE COHOSH - CD Moduloterapie

... frecventele sonore pentru a trata si vindeca blue cohosh.

Adauga BLUE COHOSH - CD Moduloterapie in cos

Planta este un tonic uterin excelent si poate fi utilizat in orice situatie de slabiciune sau pierdere a tonusului. Poae fi folosit in timpul sarcinii, daca exista riscul de avort. Datorita actiunii antispastice, amelioreaza durerile travaliului fals si dismenoreea. Totusi in cazul unui travaliu real, planta este indicata chiar inainte de nastere, pentru a asigura o nastere usoara. Stimuleaza menstruatia intarziata sau absenta si amelioreaza durerile menstruale. Planta este utilizata pentru efectul antispastic in colici, astm sau tuse convulsiva. Are faima de a ameliora durerile reumatice.

Instructiuni pentru tratament blue cohosh in 3 pasi:

Moleculele ce produc afectiuni in organism au propria frecventa de distrugere precum sticla se sparge la propria frecventa sonora de distrugere.
Cercetatorii nostri inregistraza pe CD/DVD frecventele necesare pentru a trata blue cohosh;
Utilizati BLUE COHOSH - CD Moduloterapie o data sau de doua ori pe zi in orice CD player sau DVD player. Frecventele sonore din 'BLUE COHOSH - CD Moduloterapie' actioneaza foarte exact si exclusiv pe moleculele pentru care a fost proiectat. Orice alta molecula din organism are alta frecventa de distrugere si ramane neafectata.


BLUE COHOSH - CD Moduloterapie are urmatoarele avantaje:

Contine tehnologie de ultima generatie bazata pe studii si cercetari minutioase si precise;
BLUE COHOSH - CD Moduloterapie actioneaza selectiv, adica exclusiv pe moleculele pentru care au fost generate frecventele;
Nu exista efecte negative pentru ca nu sunt introduse in organism chimicale sau substante straine;
Veti folosi remediul oricat fara sa platiti nimic in plus deoarece puteti utiliza BLUE COHOSH - CD Moduloterapie de oricate ori doriti, fara sa cumparati mereu tratamentele ca la remediile clasice;

Film: Efectul moduloterapiei in numai 15 minute:

Comanda dumneavoastra:

Adauga BLUE COHOSH - CD Moduloterapie in cos


 
Creat de Ciprian Cernat
copyright © Moduloterapie.ro