BRANHAMELLA MORAXELLA CATARRHALIS - CD Moduloterapie

... frecventele sonore pentru a trata si vindeca branhamella moraxella catarrhalis.

Adauga BRANHAMELLA MORAXELLA CATARRHALIS - CD Moduloterapie in cos

M. catarrhalis produce exacerbari acute ale bronsitei cronice (cresterea si/sau purulentei sputei), ale traheobronsitei purulente (ca mai sus, plus febra si leucocitoza) si ale pneumoniei. Marea majoritate a persoanelor infectate sunt in rsta de peste 50 ani si au un istoric indelungat de fumatori si de boala pulmonara obstructi cronica (BPOC) preexistenta; cancerul pulmonar este de asemenea frecvent. intr-un studiu recent, 76% din persoanele afectate aveau BPOC (frecvent severa), iar o treime din cazurile de BPOC asociau si cancer pulmonar; majoritatea pacientilor aveau semne clinice de malnutritie. intr-un studiu realizat pe un numar mare de cazuri, pneumonia cwBranhamella nu a fost descoperita la persoane altfel sanatoase. Simptomele pacientilor cu pneumonie cu M. catarrhalis sunt de severitate medie, mai probabil datorita unui raspuns febril diminuat (ca urmare a rstei inaintate si a bolilor de fond avute de individul afectat), decat datorita absentei capacitatii patogenice al acestui microorganism. Tusea este frecventa, cu producerea unei cantitati crescute de sputa purulenta. O patrime din pacienti prezinta frison, durerea pleurala apare la o treime, iar starea de indispozitie la 40%. Majoritatea pacientilor prezinta cresteri ale temperaturii pana la 38,3C, iar numarul de leucocite in circulatia periferica este sub 10.000/ mm3 in aproape o patrime din cazuri. Examinarea microscopica a unei probe de sputa dupa coloratia Gram evidentiaza de obicei un numar foarte mare de microorganisme (aproximativ 2xl08 unitati formatoare de colonii pe milimetru). Aspectul radiologie este riabil; 43% din subiectii unui studiu prezentau infiltrate lobare sau segmentare, restul prezentand un aspect mixt de afectare subsegmentara, segmentara, interstitiala si difuza. Aceste date clinice, de laborator si radiologice nu difera de cele din pneumonia pneumococica la persoanele in rsta. Totusi, in atie cu infectia pneumococica, gradul inziei sanguine este mult mai mic; intr-un studiu, nici unul din cei 25 de pacienti cu pneumonie cu M. catarrhalis nu aveau bacteriemie. Cu toate acestea, pneumonia cwBranhamella este marker pentru severitatea bolii de baza in sensul ca jumatate din pacienti mor in trei luni de la debut. ALTE SINDROAME Empiemul cauzat de extinderea locala este foarte rar si, asa cum se poate deduce din rata scazuta, si bacteriemia, iar complicatiile metastatice ale pneumoniei cu Branhamella, cum ar fi artrita septica, sunt extrem de rare. in anul 1990 au fost raportate 27 de cazuri de bacteriemie cauzata de M. catarrhalis, in special la copii sub rsta de 10 ani si la adulti peste rsta de 60 ani; cele mai multe cazuri au aparut la persoane imunocompromise. Sindroamele au inclus bacteriemia fara un focar evident, endocardita si meningita. Un rash petesial sau purpurie, asemanator celui obsert in sepsisul meningococic si asociat cu coagularea intrasculara diseminata, a fost descris in cate cazuri, in special la copii.

Instructiuni pentru tratament branhamella moraxella catarrhalis in 3 pasi:

Moleculele ce produc afectiuni in organism au propria frecventa de distrugere precum sticla se sparge la propria frecventa sonora de distrugere.
Cercetatorii nostri inregistraza pe CD/DVD frecventele necesare pentru a trata branhamella moraxella catarrhalis;
Utilizati BRANHAMELLA MORAXELLA CATARRHALIS - CD Moduloterapie o data sau de doua ori pe zi in orice CD player sau DVD player. Frecventele sonore din 'BRANHAMELLA MORAXELLA CATARRHALIS - CD Moduloterapie' actioneaza foarte exact si exclusiv pe moleculele pentru care a fost proiectat. Orice alta molecula din organism are alta frecventa de distrugere si ramane neafectata.


BRANHAMELLA MORAXELLA CATARRHALIS - CD Moduloterapie are urmatoarele avantaje:

Contine tehnologie de ultima generatie bazata pe studii si cercetari minutioase si precise;
BRANHAMELLA MORAXELLA CATARRHALIS - CD Moduloterapie actioneaza selectiv, adica exclusiv pe moleculele pentru care au fost generate frecventele;
Nu exista efecte negative pentru ca nu sunt introduse in organism chimicale sau substante straine;
Veti folosi remediul oricat fara sa platiti nimic in plus deoarece puteti utiliza BRANHAMELLA MORAXELLA CATARRHALIS - CD Moduloterapie de oricate ori doriti, fara sa cumparati mereu tratamentele ca la remediile clasice;

Film: Efectul moduloterapiei in numai 15 minute:

Comanda dumneavoastra:

Adauga BRANHAMELLA MORAXELLA CATARRHALIS - CD Moduloterapie in cos


 
Creat de Ciprian Cernat
copyright © Moduloterapie.ro