CIROZA BILIARA PRIMITIVA - CD Moduloterapie

... frecventele sonore pentru a trata si vindeca ciroza biliara.

Adauga CIROZA BILIARA PRIMITIVA - CD Moduloterapie in cos

Ciroza biliara primitiva (CBP) este o boala hepatica, mai frecventa la femei, caracterizata printr-o colestaza intrahepatica, ce duce la distrugerea progresiva a canalelor biliare si la ciroza. Boala se manifesta prin prurit ce preceda aparitia unui icter de lunga durata, insotit de pusee de febra. Leziunile hepatice arata ca aceasta afectiune corespunde unei perturbari in trecerea bilei in interiorul ficatului, datorita unei colestaze. Colestaza reprezinta diminuarea si uneori oprirea totala a fluxului lichidului biliar, ai carui constituenti pot reflua in cele din urma in sange. Caile biliare, mai exact canaliculele interlobulare, sunt conducte ce colecteaza bila secretata de celulele hepatice. Ele converg, formand canalele biliare propriu-zise, care transporta bila in interiorul vezicii biliare, unde este depozitata pentru a fi utilizata de catre intestine. Cauza CBP este necunoscuta, dar datorita prezentei anticorpilor, este considerata a fi o boala autoimuna. Alte etiologii, precum agentii infectiosi, nu sunt complet excluse. Ciroza biliara primitiva este o boala rara ce afecteaza indeosebi femeile (90%) cu varste intre 40 si 60 ani. Incidenta bolii este de 5 la 100 000, similara in diferite regiuni ale lumii.

Instructiuni pentru tratament ciroza biliara in 3 pasi:

Moleculele ce produc afectiuni in organism au propria frecventa de distrugere precum sticla se sparge la propria frecventa sonora de distrugere.
Cercetatorii nostri inregistraza pe CD/DVD frecventele necesare pentru a trata ciroza biliara;
Utilizati CIROZA BILIARA PRIMITIVA - CD Moduloterapie o data sau de doua ori pe zi in orice CD player sau DVD player. Frecventele sonore din 'CIROZA BILIARA PRIMITIVA - CD Moduloterapie' actioneaza foarte exact si exclusiv pe moleculele pentru care a fost proiectat. Orice alta molecula din organism are alta frecventa de distrugere si ramane neafectata.


CIROZA BILIARA PRIMITIVA - CD Moduloterapie are urmatoarele avantaje:

Contine tehnologie de ultima generatie bazata pe studii si cercetari minutioase si precise;
CIROZA BILIARA PRIMITIVA - CD Moduloterapie actioneaza selectiv, adica exclusiv pe moleculele pentru care au fost generate frecventele;
Nu exista efecte negative pentru ca nu sunt introduse in organism chimicale sau substante straine;
Veti folosi remediul oricat fara sa platiti nimic in plus deoarece puteti utiliza CIROZA BILIARA PRIMITIVA - CD Moduloterapie de oricate ori doriti, fara sa cumparati mereu tratamentele ca la remediile clasice;

Film: Efectul moduloterapiei in numai 15 minute:

Comanda dumneavoastra:

Adauga CIROZA BILIARA PRIMITIVA - CD Moduloterapie in cos


 
Creat de Ciprian Cernat
copyright © Moduloterapie.ro