ESOFAGUL BARRETT - CD Moduloterapie

... frecventele sonore pentru a trata si vindeca esofagul barrett.

Adauga ESOFAGUL BARRETT - CD Moduloterapie in cos

Esofagul Barrett este o afectiune in care epiteliul scuamos normal al esofagului, sub actiunea refluxului gastro-duodenal (acid si bilio-pancreatic), este inlocuit de un epiteliu columnar metaplazic care este alcatuit din celule caliciforme si columnare inalt diferentiate de tip gastric (in special fundic) sau de tip intestinal. Aceasta afectiune reprezinta o treapta de progresie a refluxului gastro-esofagian, care a fost descrisa pentru prima data de Norman Barrett in 1950. La inceput, esofagul Barrett a fost considerat ca esofag congenital scurt (denumit si brahiesofag), insa ulterior cercetarile au demonstrat ca esofagul Barrett primar congenital se intalneste foarte rar, de regula fiind de origine dobandita (secundara). Esofagul Barrett se datoreaza actiunii directe a refluxului gastroesofagian prin substitutia epiteliului scuamos ca raspuns reparator datorita regenerarii epiteliale mult mai rapide a ulceratiei cu epiteliul columnar. Apare la aproximativ 10-12% dintre pacientii cu afectiuni gastroesofagiene cronice de reflux si cu cat este mai agresiva boala de reflux gastroesofagian cu atat perspectiva incidentei esofagului Barrett este mai mare. Esofagul Barrett afecteaza invariabil portiunea distala a esofagului (la jonctiunea gastroesofagiana) si se extinde proximal cativa centrimetrii sub forma circulara si longitudinala. La acest nivel se vor preleva biopsii pentru confirmarea diagnosticului endoscopic. Pot fi identificate 3 tipuri de epiteliu columnar: - gastric cardial - gastric fundic - columnar specializat (de tip intestinal). Dintre tipurile de esofag Barrett enumerate doar tipul columnar specializat are semnificatie clinica.

Instructiuni pentru tratament esofagul barrett in 3 pasi:

Moleculele ce produc afectiuni in organism au propria frecventa de distrugere precum sticla se sparge la propria frecventa sonora de distrugere.
Cercetatorii nostri inregistraza pe CD/DVD frecventele necesare pentru a trata esofagul barrett;
Utilizati ESOFAGUL BARRETT - CD Moduloterapie o data sau de doua ori pe zi in orice CD player sau DVD player. Frecventele sonore din 'ESOFAGUL BARRETT - CD Moduloterapie' actioneaza foarte exact si exclusiv pe moleculele pentru care a fost proiectat. Orice alta molecula din organism are alta frecventa de distrugere si ramane neafectata.


ESOFAGUL BARRETT - CD Moduloterapie are urmatoarele avantaje:

Contine tehnologie de ultima generatie bazata pe studii si cercetari minutioase si precise;
ESOFAGUL BARRETT - CD Moduloterapie actioneaza selectiv, adica exclusiv pe moleculele pentru care au fost generate frecventele;
Nu exista efecte negative pentru ca nu sunt introduse in organism chimicale sau substante straine;
Veti folosi remediul oricat fara sa platiti nimic in plus deoarece puteti utiliza ESOFAGUL BARRETT - CD Moduloterapie de oricate ori doriti, fara sa cumparati mereu tratamentele ca la remediile clasice;

Film: Efectul moduloterapiei in numai 15 minute:

Comanda dumneavoastra:

Adauga ESOFAGUL BARRETT - CD Moduloterapie in cos


 
Creat de Ciprian Cernat
copyright © Moduloterapie.ro