SCLEROZA LATERALA AMIOTROFICA (ALS) - DVD Moduloterapie

... frecventele sonore pentru a trata si vindeca scleroza laterala amiotrofica (als).

Adauga SCLEROZA LATERALA AMIOTROFICA (ALS) - DVD Moduloterapie in cos

Scleroza laterala amiotrofica, cunoscuta si ca boala Lou Gehrig, se caracterizeaza printr-o pierdere (reducere) progresiva a anumitor celule nervoase ale creierului si maduvei spinarii denumite neuroni motori. Neuronii motori comanda muschii voluntari, muschi care fac posibila miscarea. ALS este o boala progresiva, invalidanta, fatala. Mersul, vorbitul, mancatul, inghititul si alte functii fundamentale devin mai dificile cu timpul. Aceste afectiuni pot cauza diferite lezari, boli si alte complicatii. Unu pana la doi oameni din 100000, dezvolta ALS in fiecare an. Barbatii sunt afectati putin mai des decat femeile. Cu toate ca poate debuta la orice varsta, este mai frecventa la varsta mijlocie si la varstnici. Cauzele sclerozei laterale amiotrofice sunt necunoscute. Circa 5-10% din oamenii cu ALS prezinta o forma mostenita a bolii. Scleroza laterala amiotrofica nu este contagioasa.

Instructiuni pentru tratament scleroza laterala amiotrofica (als) in 3 pasi:

Moleculele ce produc afectiuni in organism au propria frecventa de distrugere precum sticla se sparge la propria frecventa sonora de distrugere.
Cercetatorii nostri inregistraza pe CD/DVD frecventele necesare pentru a trata scleroza laterala amiotrofica (als);
Utilizati SCLEROZA LATERALA AMIOTROFICA (ALS) - DVD Moduloterapie o data sau de doua ori pe zi in orice CD player sau DVD player. Frecventele sonore din 'SCLEROZA LATERALA AMIOTROFICA (ALS) - DVD Moduloterapie' actioneaza foarte exact si exclusiv pe moleculele pentru care a fost proiectat. Orice alta molecula din organism are alta frecventa de distrugere si ramane neafectata.


SCLEROZA LATERALA AMIOTROFICA (ALS) - DVD Moduloterapie are urmatoarele avantaje:

Contine tehnologie de ultima generatie bazata pe studii si cercetari minutioase si precise;
SCLEROZA LATERALA AMIOTROFICA (ALS) - DVD Moduloterapie actioneaza selectiv, adica exclusiv pe moleculele pentru care au fost generate frecventele;
Nu exista efecte negative pentru ca nu sunt introduse in organism chimicale sau substante straine;
Veti folosi remediul oricat fara sa platiti nimic in plus deoarece puteti utiliza SCLEROZA LATERALA AMIOTROFICA (ALS) - DVD Moduloterapie de oricate ori doriti, fara sa cumparati mereu tratamentele ca la remediile clasice;

Film: Efectul moduloterapiei in numai 15 minute:

Comanda dumneavoastra:

Adauga SCLEROZA LATERALA AMIOTROFICA (ALS) - DVD Moduloterapie in cos


 
Creat de Ciprian Cernat
copyright © Moduloterapie.ro