SPONDILITA ANCHILOZANTA - CD Moduloterapie

... frecventele sonore pentru a trata si vindeca spondilita anchilozanta.

Adauga SPONDILITA ANCHILOZANTA - CD Moduloterapie in cos

Spondilita anchilozanta este o forma de artrita cu o evolutie de lunga durata (cronica) si de cele mai multe ori afecteaza coloana vertebrala. Poate produce durere, rigiditate, edem si limitarea miscarilor la nivelul coloanei vertebrale inferioare, mijlocii si la nivelul gatului si uneori in unele parti cum ar fi mandibula, umerii, coapsele, genunchii si calcaiele. Boala apare mai frecvent la barbati decat la femei. Desi nu exista vindecare, tratamentul poate controla de cele mai multe ori simptomele si poate preveni agravarea bolii. Majoritatea persoanelor sunt capabile sa intretina aproape toate activitatile zilnice si sa isi continue meseria. Complicatiile spondilitei anchilozante sunt reprezentate de inflamatia partii colorate a ochiului (irisul), numindu-se irita, sau probleme de respiratie, datorate curburii partii superioare a trunchiului si rigiditatii toracelui.

Instructiuni pentru tratament spondilita anchilozanta in 3 pasi:

Moleculele ce produc afectiuni in organism au propria frecventa de distrugere precum sticla se sparge la propria frecventa sonora de distrugere.
Cercetatorii nostri inregistraza pe CD/DVD frecventele necesare pentru a trata spondilita anchilozanta;
Utilizati SPONDILITA ANCHILOZANTA - CD Moduloterapie o data sau de doua ori pe zi in orice CD player sau DVD player. Frecventele sonore din 'SPONDILITA ANCHILOZANTA - CD Moduloterapie' actioneaza foarte exact si exclusiv pe moleculele pentru care a fost proiectat. Orice alta molecula din organism are alta frecventa de distrugere si ramane neafectata.


SPONDILITA ANCHILOZANTA - CD Moduloterapie are urmatoarele avantaje:

Contine tehnologie de ultima generatie bazata pe studii si cercetari minutioase si precise;
SPONDILITA ANCHILOZANTA - CD Moduloterapie actioneaza selectiv, adica exclusiv pe moleculele pentru care au fost generate frecventele;
Nu exista efecte negative pentru ca nu sunt introduse in organism chimicale sau substante straine;
Veti folosi remediul oricat fara sa platiti nimic in plus deoarece puteti utiliza SPONDILITA ANCHILOZANTA - CD Moduloterapie de oricate ori doriti, fara sa cumparati mereu tratamentele ca la remediile clasice;

Film: Efectul moduloterapiei in numai 15 minute:

Comanda dumneavoastra:

Adauga SPONDILITA ANCHILOZANTA - CD Moduloterapie in cos


 
Creat de Ciprian Cernat
copyright © Moduloterapie.ro